Contacteer-ons

L'Essecalpade
7, Place du Baty
B-5500 Falmagne


Tel: +32(0)82/74. 51. 03
Fax: +32(0)70/40.38.11

E-mail: info@lessecalpade.be
N° BTW: BE0478.678.469

 

 

De Essecalpade - Testimonials

U genoten van onze diensten?
BizBook kunt u uw mening delen, dus een briefje achter te laten in ons gastenboek!

Ze praten over ons

Welcome in L'Essecalpade !

A- A A+

We heten u van harte welkom in ons huisje L’Essecalpade, daterend uit 1860 en gelegen in het charmante dorpje ‘Falmagne’, tussen de Maas en de Lesse. Hier kan u genieten van de hedendaagse rust en comfort. Ons huisje, dat vroeger een hoeve was, is opgetrokken in leistenen uit de streek.


Onze twee torentjes op ons dak, net twee wachtertjes, maar een en al vriendelijkheid, nodigen u graag uit in ons charmant verblijf.

Jullie zullen zeker door de rustige landelijke sfeer in deze Condrozstreek betoverd worden, en deze naar waarde weten te schatten.

Hoelang jullie verblijf ook zal zijn, jullie zullen kunnen genieten van de bezienswaardigheden uit de streek zoals in de stad Dinant aan de boorden van de Maas. Laat u ook betoveren door het gekabbel van de watervalletjes van Waulsort, of nog laat u meeglijden door de vluchtige klanken van het water dat verdwijnt in de grotten. U kan natuurlijk ook gewoon genieten van de prachtige wandelingen in de flora van het reservaat van Furfooz, of u kan zich eventueel wagen aan de beklimmingen van de rotsen van Freyr.
Alles is voorhanden in ‘l’Essecalpade’, van zodra u ons huisje binnenkomt, kan u zich laten meedrijven in de geneugten en verrukking van weleer.

L'Essecalpade, het is niet alleen vier comfortabele B&B kamers, maar ook een mooi vakantiehuisje.

L'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte ruralL'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte ruralL'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte ruralL'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte ruralL'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte ruralL'Essecalpade - Chambres d’hôtes, gîte rural